Viranşehir Bilim ve Sanat Merkezi

Belgegeçer : 0 505 797 23 98
WEB https://viransehirbilsem.meb.k12.tr
Adres : Yenişehir mah. 1659. sk. Cezaevi cad. no1
VİZYON : Öğrencileri değişen dünyaya hazırlayarak onlara dünyaya anlamlı katkılarda bulunmalarını sağlayacak eğitimi ve ortamı sunmak,öğrencileri dünyada söz sahibi olacak geleceğin liderleri olarak yetiştirmek,Öğrenmeyi öğrenen, üretmeyi ve problem çözmeyi bir alışkanlık haline getiren, bilimsel yöntemleri kullanmayı ilke olarak benimsemiş toplumu yönlendiren, bilgilendiren kültürel ve manevi değerleri yaşayan,toplumun tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Üstün yetenekli öğrencileri uluslararası ölçekler kullanarak tespit etmek, bu öğrencilere farklılaştırılmış eğitim programları uygulayarak bilim ve sanat dünyasına milli ve manevi değerleri özümsemiş lider bireyler kazandırmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal